Naš restoran funkcioniše po principu švedskog stola za doručak, ručak i večeru. Ovakav koncept omogućava da gosti biraju između velikog broja jela i uživaju u obroku koji im najviše prija. Restoran je otvoren i za sve posetioce Zlatibora, uz pristupačne cene koje su jednako povoljne i za one koji nisu naši gosti. Koristimo isključivo domaće namirnice iz okoline: sir, kajmak, pršuta, slanina i ostali proizvodi lokalnih proizvođača, a sva peciva pripremamo u našoj pekari. Među specijalitetima izdvajamo kolenicu, pripremljenu na tradicionalan način, koja je postala prepoznatljiva među gostima.
„U našoj kuhinji nastojimo da spojimo domaću tradiciju i kvalitetne lokalne proizvode, kako bi svako jelo imalo svoj pravi ukus. Svaki obrok pravimo od namirnica koje svakodnevno stižu od proizvođača sa Zlatibora, što našim jelima daje posebnu vrednost. Trudimo se da svaki gost, bilo da je u restoranu ili nosi obrok sa sobom, oseti toplinu domaće trpeze i uživa kao kod kuće.“
Našim gostima nudimo pun pansion sa doručkom, ručkom i večerom uključenim u cenu boravka. Ukoliko se odluče za polupansion, obroci se mogu jednostavno doplatiti i tako prilagoditi sopstvenim potrebama. Na ovaj način svako ima potpunu slobodu da organizuje svoj boravak onako kako mu najviše odgovara.
Svi obroci se služe na bazi švedskog stola, što znači da svaki gost može da bira između velikog broja jela i kombinuje obrok po sopstvenom ukusu. Ovakav koncept donosi raznovrsnost i omogućava da svako pronađe nešto za sebe, bilo da voli tradicionalna domaća jela ili laganiju hranu.
Za goste koji nemaju vremena da jedu u restoranu, obezbeđujemo obroke za poneti. Hrana se sprema na isti način kao i za posluženje u restoranu i dostupna je svakog dana.
Ova opcija je pogodna i za grupe, ekskurzije ili sportske ekipe koje imaju ispunjen raspored. Paketi su praktični za preuzimanje i sadrže sve što je potrebno za kompletan obrok po vašem izboru.